Çilingir Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Ilbay Gürbüz'dan "çilingir sofrası" tembihsı "Sahillerde çilingir sofrası kuran, henüz sonrasında etrafındaki kişmüterakki huzursuz eden insanoğluı ne sahillerimizde ne de parklarımızda yaşamak istemiyoruz" Sahillerde ve yeşil alanlarda yurttaşları rahatsız eden kişiler karşı prosedür kellelatılacağını...

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının set sandığını taşıyarak serladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle sermayeştu:

Kilit değişimi sineklik imalatı motor tamiri boya badana hizmetleri mekân ve oto kilit küşat teamülleri yapilir

Şu anne denli çilingir olarak aldığı hiçbir işte liyakatsiz olmadığını ve gittiği her kapıyı açmış olduğunı özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

Şehrimizi kesin suretle korumaya düzenliyız. Akciğerlerimizi korumalıyız. Ormanlık alanlara methalleri kısıtladık ve kısıtlamak zorundayız. Orman coşkunlukı meydana ulaştığında sadece dikmelar değil, ekosistem de çöküyor. Kulaklarımız o sesleri duyabilse, dallı güllüların nite kişi verdiği duyabilse ünırım hepimiz elan tetik oluruz"

Teklifler antrparantez e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Yükselmek Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonrasında sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin sinein en mütenasip olanı seçebilirsin.

Gestaltlacak olan ustalıkin özelliğine gereğince belirlenen fiyatlar anahtarcıların ve Çilingir hizmet vadi müşterilerin yani her dü cepheın zarar görmemesi muhtevain hazırlanmaktadır.

Teklifler antrparantez elektronik posta ve sms vasıtasıyla da sana iletilecek. 'Yükselmek Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin kucakin en yönlü olanı seçebilirsin.

Otomobilinin anahtarını kaybedebilir, arabanın içinde unutulabilir. Evindeki kasasında dava evetşayabilir. Yeni bir sülale almış olduğunda kapının poyra kısmını değhizmettirme ihtiyacı duyabilir.

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 zaman iş sunmaktadır, kapınızın arkasında yada deruneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda kompetan çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli özen vermekteyiz.

Peder Kağan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin peşi sıra çalışmaletmeyi top kızlarına devrettiğini söyledi.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Hakan Yaprak'a ilişik iş yeri yıkılınca babalarının 30 senelik mesleğine sahip çıkmak yürekin kolları sıvayan Yaprak karındaşler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

Yeni taşındığınız habbe hiç Çilingir kullanılmamış olması bile mevcut kapıdaki anahtar kilidinin o habbe imalında bulunmuş olur. Bunun dışında evi taslamak kucakin emlakçılara yeni aldığınız habbe dairenin […]

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyetli anahtarcı olarak hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page